The Neighbors : Season 1

  • Air date: 14 Sep '14 10 episodes
 • List of Episodes (10)

  1. Episode 1

  2. Episode 2

  3. Episode 3

  4. Episode 4

  5. Episode 5

  6. Aflevering 6

  • Eva merkt tot haar grote blijdschap dat ze zwanger is. Om Peter te doen geloven dat het zijn kind is, moet ze aan haar relatie met Peter gaan werken, vooral ook aan de relatie tussen de lakens. Tot die tijd kan ze haar blijdschap over de zwangerschap alleen maar delen met Rebecca, haar 'partner in crime', maar die komt in grote problemen als ze erachter komt dat Steef een dubbelleven leidt.

  7. Aflevering 7

  • Rebecca probeert erachter te komen wat Steef nog meer voor haar verborgen houdt. Voor Steef wordt het steeds moeilijker alle ballen in de lucht te houden, hoewel hij de toffe peer blijft spelen ten opzichte van Peter. Peter weet dat Eva zwanger is en dat voor hem verzwijgt. Hij raakt steeds achterdochtiger en als Eva hem eindelijk vertelt dat ze zwanger is en beweert dat het kind van Peter is, gelooft hij haar niet.

  8. Aflevering 8

  • Het eens zo zonnige leventje van Rebecca en Steef wankelt. In plaats van steun te zoeken bij de buren houdt Rebecca afstand van Eva. Ze weet inmiddels dat Steef drager is van een erfelijke ziekte en dat Eva's kind mogelijk niet goed is. Eva komt steeds meer alleen te staan met haar geheim, want ook Peter houdt afstand. Hij gaat heimelijk Eva´s gangen na, vastbesloten te bewijzen dat hij wordt belazerd.

  9. Aflevering 9

  • Steef kan niet anders meer dan Rebecca het geheim opbiechten dat hij jarenlang voor haar verborgen heeft weten te houden. En ook op zijn werk moet hij met de billen bloot, het kost hem voorlopig zijn functie. Ook bij de buren wordt gebiecht. Eva geeft toe dat het kind niet van Peter is maar ze weigert het te laten weghalen. In plaats daarvan slaat ze op de vlucht.

  10. Aflevering 10

  • Steef en Rebecca likken hun wonden. Peter is behoorlijk doorgedraaid en gaat achter Eva aan zodra hij ontdekt dat ze weg is. Als Steef beseft dat Peter zijn pistool heeft gestolen, besluit hij met Rebecca achter Peter aan te gaan om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren.